Sunday, March 18, 2012

Poceni Top Lektoriranje diplomskih nalog

Top ponudba
V današnjem času je za lektoriranje veliko ponudb od dobrih do manj dobrih. Pri iskanju najboljše ponudbe naj bo merilo kakovost in cena. Lektoriranje diplomskih nalog naj opravljajo samo lektorji, ki imajo ustrezno izobrazbo in seveda tudi izkušnje. Od naročila do končanja lekture traja za obseg diplomske naloge največ 3 dni. V povprečju pa je storitev končana že v 48 urah od potrditve naročila.

Poceni storitve
Poceni Top Lektoriranje diplomskih nalog je storitev, ki pride prav vsakemu študentu v fazi zaključevanja študij. Poceni in top pomeni v tem primeru, da lahko študent poleg lektoriranja naroči zelo ugodno tudi oblikovanje, prevajanje povzetka, tisk in vezavo. Trenutno poteka pri spletni agenciji LPI.SI akcija za Brezplačni tisk. Edini pogoj je naročilo Top lektoriranja diplomske naloge in trdo vezavo.

Vsak, ki naroči omenjeno storitev dobi poleg končne verzije še eno v kateri so vsi vidni popravki in po potrebi tudi vsebinski komentarji. Seveda se poleg priloži tudi brezplačno potrdilo.

Vsak študent lahko naroči poleg lektoriranja tudi oblikovanje po navodilih šole, prevod povzetka ter kakovosten tisk ter trdo vezavo z zlatimi ali srebrnim napisom.

No comments: