Sunday, June 5, 2011

Lektoriranje V BTC-ju

Nakupovalno središče BTC je zapolnjeno z različnimi ponudniki, ki ponujajo predvsem produkte, ki jih ljudje kupujejo zaradi vizualnih učinkov in seveda zaradi potreb. Večina trgovin, ki ponujajo konkurenčne produkte se nahaja na razmetanih lokacijah po vsem btc-ju. Zakaj tovrstnih produktov oziroma trgovin s konkurenčnimi produkti nebi dali v isto halo? Zato ker potem možnosti za prodajo niso enake med ponudniki.
Lektoriranje v BTC-ju
Kakovostni produkti, ki mogoče malček slabše vizualno izgledajo so bistveno cenejši in enaki po funkciji v takšnih trgovinskih centrih ne morejo dosegati maksimalnih rezultatov.

Zaradi zgoraj napisanih dejstev se večina storitev, ki bazirajo na kakovosti in strokovnosti odmika iz BTC-ja. Lektorska Agencija v BTC-ju bi bila zelo potrebna, saj je večina izložb in reklamnih transparentov napisanih z majnimi a očitnimi napakami. Ker se podjetja odločajo za lektorske agencije zgolj na podlagi referenc in strokovnosti, šele v zadnjem koraku pa tudi na podlagi cene je spletna prisotnost lektorske agencije smiselnejša od lokalne v BTC-ju.

Spletno poslovanje nam omogoča, da opravljamo lektoriranje za stranke, ki prihajajo iz celotne Slovenije. Če želite prejeti nezavezujočo ponudbo, preprosto izpolnite spletni obrazec, nam pošljite elektronsko pošto ali pa nas pokličite.

Kaj in kako lektoriramo?
Lektoriranje opravljamo za besedila v slovenskem ali tujem jeziku za potrebe oglaševanja, študija, sklepanja pogodb, predstavitve, opise produktov … Uredimo vam kakovostno lektoriranje gradiva pred nadaljnimi koraki, ki so za izdelavo potrebni. V primeru da potrebujete tiskanje brošur, katalogov, letakov, plakatov, vizitk … lahko za vas uredimo tudi to smo namreč podjetje, ki na trgu ponuja celovito rešitev na kakovosten in cenovno sprejemljiv način.

Ne odlašajte in si čimprej pridobite nezavezujočo ponudbo za kakovostno lektoriranje, prevajanje in tiskanje.

2 comments:

Ales said...

Top!

sikoo7 said...
This comment has been removed by the author.